antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Sloiul de oaie

Din ceaunul ciobanilor
    
Mail icon E-mail

Sloiul de oaie se prepară în special toamna când oile sunt mai grase.

Se taie său de oaie într-un ceaun, se adaugă carnea, usturoi, ceapă şi puţină sare şi se lasă la fiert. După ce fierbe se ia de pe foc şi se lasă la răcit. Cum se răceşte (şi se întăreşte puţin), amestecul se socate din ceaun ca mămăliga şi se poate servi cald, ori rece.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne