antet ajts
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Mic dejun sibian

În contextul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, vă propunem ca experiența de vacanță a oaspeților dumneavoastră să pornească din farfurie, din farfuria micului dejun!

Vă invităm să faceți parte din rețeaua de profesioniști care prețuiesc și valorifică identitatea gastronomică locală și îi asigură viitorul: Mic dejun sibian.

Mic dejun sibian este dedicat structurilor de primire turistică din județul Sibiu care doresc să reprezinte gastronomia regiunii începând cu micul dejun bazat pe produse și preparate locale, de sezon.

Pentru a adera la rețeaua Mic dejun sibian:

  1. Citiți Carta de calitate și o semnați dacă sunteți de acord cu principiile;
  2. Descărcați grila de evaluare și realizați autoevaluarea micului dejun;
  3. Dacă ați obținut peste 75 de puncte, trimiteți carta de calitate și grila de evaluare completate la adresa localbreakfast@sibiu-turism.ro până la data de 31 august 2018;
  4. Dacă nu ați îndeplinit 75 de puncte din criterii, remediați situația și reveniți la punctul 3;
  5. Stabiliți de comun acord cu organizatorii ziua în care veți primi comisia de evaluare;
  6. Creați conținut de promovare pentru oferta dumneavoastră Mic dejun sibian.

Informații utile

Mic dejun sibian este un proiect inițiat de Asociația Județeană de Turism Sibiu în parteneriat cu Asociația My Transylvania și Slow Food și face parte din programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Surse utile:


Pentru detalii vă rămânem la dispoziție pe adresa de e-mail localbreakfast@sibiu-turism.ro sau la numărul de telefon +40 269 218 121 (luni-vineri, 9.00 -17.00)

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne